ร่วมแบ่งปันความสุขโดยการให้...กับ โครงการ “ดูแลปอดให้ดีเพื่อชีวีที่ยืนยาว”

เปิดรับบริจาคสิ่งของ เครื่องใช้เก่าเก็บไม่ผ่านการใช้งาน เพื่อเป็นของขวัญปีใหม่ให้กับผู้ป่วยโรคหอบหืดและปอดอุดกั้นเรื้อรัง  โดยบริจาคได้ตั้งแต่วันนี้ - 31 ธ.ค. 63 ที่คลินิกหอบหืดค่ะ

Warning: strtotime(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/cp144576/public_html/huaikrachaohospital.go.th/list_news_detail.php on line 76

Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/cp144576/public_html/huaikrachaohospital.go.th/list_news_detail.php on line 76

16/12/2020