ประชาสัมพันธ์ จากงานอุบัติเหตุฉุกเฉิน โรงพยาบาลห้วยกระเจาเฉลิมพระเกียรติ ๘๐ พรรษา ทางโรงพยาบาลฯ มีเจ้าหน้าที่ปฏิบัติงานตลอด 24 ชั่วโมง หากท่านมารับบริการหลังเวลา 24.00 น. สามารถกดกริ่งติดต่อเจ้าหน้าที่ได้ที่บริเวณเสาด้านหน้าห้องอุบัติเหตุฉุกเฉิน ดังรูปนะคะ

Warning: strtotime(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/cp144576/public_html/huaikrachaohospital.go.th/list_news_detail.php on line 76

Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/cp144576/public_html/huaikrachaohospital.go.th/list_news_detail.php on line 76

16/12/2020